Ballonnenkunstenaar

‘Kanonnen wat een ballonnen’

Marc van Creij – Muziektheater is de ideale partner in de verzorging van jouw live-entertainment. Met verschillende acts versterken we je evenement omdat er altijd gezocht wordt naar de ideale koppeling tussen live-entertainment acts en jouw wensen! Hieronder staan verschillende mogelijkheden om van jouw evenement een succes te maken!

S12810 (276 van 328)

Zoek je een unieke live-entertainment act? Zoek dan niet verder, want bij Marc van Creij – Muziektheater bent u op het juiste adres! Met onze ballonnen entertainment. Het ballonnen entertainment onderscheidt zich door de theatrale touch! Marc van Creij – Muziektheater biedt de mogelijkheid om verschillende personages tot leven te laten komen tijdens het ballonnen entertainment.

Zoek je een unieke live-entertainment act? Zoek dan niet verder, want bij Marc van Creij – Muziektheater ben je op het juiste adres! Met onze ballonnenkunstenaar. Een ballonnenkunstenaar onderscheidt zich door de theatrale touch! Marc van Creij – Muziektheater biedt de mogelijkheid om verschillende personages tot leven te laten komen tijdens de ballonnenkunst.

Kunstenaar in ballonnen – Mystico

Ballonnenkunstenaar Mystico maakt de meest gekke figuurtjes met behulp van ballonnen! Van de meest klassieke figuren die je vast al kent zoals hondjes, konijntjes, bloemen & zwaarden tot moeilijke figuren! Op mysterieuze wijze maakt hij van iedere ballon een ander kunstwerk in elk figuur wat jij maar wilt! Dat is ballonnenkunst via Marc van Creij.

Wat kunt u verwachten?

De kunstenaar in ballonnen zal bij jou op locatie prachtige ballonkunstwerken maken. De kunstwerken worden uitgedeeld aan het publiek. De ballonnenkunstenaar zorgt voor de benodigde materialen en zal er een prachtig evenement van maken.

Prijzen

  • De kosten voor het eerste uur zijn: € 125,-
  • De kosten voor de uren hierna zijn: € 50,-

Vul hier het contactformulier in om jouw ballonnenkunstenaar direct te reserveren.