Een Kerstman inhuren

Santa Claus is coming to town!

Marc van Creij – Muziektheater is de ideale partner in de verzorging van jouw live entertainment, ook met de feestdagen. Met verschillende acts versterken we jouw evenement omdat er altijd gezocht wordt naar de ideale koppeling tussen live-entertainment acts en jouw wensen! Hieronder staan verschillende mogelijkheden om van jouw kerstevenement een succes te maken!

IMG_0828

Kerstman & Kerst elf boeken

Een kerstevenement kan natuurlijk niet zonder passend entertainment. Stop met zoeken, want Marc van Creij – Muziektheater biedt de uitkomst met een officieel bezoek van de Kerstman met eventueel zijn Kerst elf. Een leukere invulling van entertainment bestaat er niet. Hier kun je de Kerstman persoonlijk inhuren.

Pre-Santa-tor

Bij binnenkomst worden de gasten verwelkomd door de Kerstman en als zij willen, mogen ze met de Kerstman op de foto. Mocht je op zoek zijn naar een geschikte presentator of spreker tijdens een kerstevenement? Dan is het zelfs mogelijk om de Kerstman te laten presenteren. Geïnteresseerd? Dan kun je de Kerstman hier boeken.

Swinging Santa

Wil je een te gekke vorm van entertainment? Dan is de Swinging Santa echt iets voor jou! De zingende kerstman verandert die saaie receptie in één klap in een feestje wat je nog nooit hebt meegemaakt. Als Swinging Santa de eerste liedjes heeft ingezet, gaan de voetjes van de vloer en is het feest compleet.

Dickens kerstkoor

Nostalgisch en knus brengt een authentiek Dickens kerstkoor een bezoek aan jouw evenement. De meest prachtige kerstliederen worden meerstemmig ten gehore gebracht! Enorm leuk als bijvoorbeeld een aanvulling op jouw kerstmarkt en een warmer welkom tijdens een kerstborrel bestaat er niet! Het Dickens koor is gekleed in Dickens stijl en zal waar nodig technisch worden versterkt.

Prijzen

  • Kerstman inhuren vanaf : € 75,-
  • Kerstman + Kerst elf boeken vanaf: € 125,-
  • Pre-Santa-tor vanaf: € 150,-
  • Swinging Santa vanaf: € 150,-
  • Dickens Kerstkoor vanaf: € 250,-

Vul hier het contactformulier in om jouw favoriete vorm van Kerstentertainment direct te reserveren.