Dickens Kerstkoor inhuren

Laat je hart verwarmen met prachtige Christmas Carols

Marc van Creij – Muziektheater is de ideale partner in de verzorging van jouw live entertainment. Met verschillende acts versterken we jouw evenement omdat er altijd gezocht wordt naar de ideale koppeling tussen live-entertainment acts en jouw wensen! Het Dickens Kerstkoor maakt van jouw kerstevenement zeker een groot succes!

Nostalgisch en knus brengt een authentiek Dickens Kerstkoor een bezoek aan jouw evenement. De meest prachtige kerstliederen worden meerstemmig ten gehore gebracht! Enorm leuk als aanvulling op jouw kerstmarkt en een warmer welkom tijdens een kerstborrel bestaat er niet! Het Dickens koor is gekleed in Dickens stijl en zal waar nodig technisch worden versterkt. En bij Marc van Creij kunt u een Dickens Kerstkoor inhuren.

Wat kun je verwachten?

Ons Dickens Kerstkoor verwarmt je hartelijk met diverse meerstemmige Christmas Carols. Naast het vaste repertoire met de kerstliedjes die iedereen kent, is het natuurlijk ook mogelijk om vooraf verzoeknummers in te dienen.

Dickens Kerstkoor boeken – de prijzen

Aan het boeken van het Dickens Kerstkoor hangt natuurlijk wel een prijskaartje:

  • Dickens Kerstkoor vanaf: € 250,-

Vul hier het contactformulier in om jouw Dickens Kerstkoor direct te boeken. Geïnteresseerd in een andere vorm van kerstentertainment? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.