Zingende kerstman

Santa Claus is coming to town!

Marc van Creij – Muziektheater is de ideale partner in de verzorging van jouw live entertainment. Met verschillende acts versterken we jouw evenement tijdens de feestdagen, omdat er altijd gezocht wordt naar de ideale koppeling tussen live-entertainment acts en jouw wensen! Swinging Santa, onze zingende Kerstman, maakt van jouw kerstevenement zeker een groot succes!

Wil je een te gekke vorm van entertainment gedurende de feestdagen? Dan is de zingende Kerstman echt iets voor jou! Swinging Santa verandert die saaie receptie of kerstborrel in één klap in een feestje wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Als de zingende Kerstman de eerste liedjes heeft ingezet, gaan de voetjes van de vloer en is het feest sowieso compleet.

Wat kun je verwachten?

Onze zingende Kerstman zingt natuurlijk elke Christmas Carol en elke kerstevergreen, maar beschikt uiteraard ook over een ander repertoire van jazz nummers tot popmuziek en van ballad tot up tempo. Verzoekjes voor onze zingende Kerstman kunnen altijd vooraf ingediend worden.

Prijzen

  • Swinging Santa vanaf: € 150,-

Vul hier het contactformulier in om jouw zingende Kerstman direct te reserveren. Op zoek naar andere vormen van kerstentertainment? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.