De paashaas inhuren

‘Een ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei!’

Marc van Creij – Muziektheater is de ideale partner in de verzorging van jouw live-entertainment. Ook tijdens de paasdagen. Met verschillende acts versterken we elk evenement omdat er altijd gezocht wordt naar de ideale koppeling tussen live-entertainment acts en jouw wensen! Hieronder staan verschillende mogelijkheden om van ieder paasevenement een succes te maken!

PAASHAAS2

Klaas Paashaas boeken

Wat is er nu leuker dan een bezoek van Klaas Paashaas? Bij Marc van Creij – Muziektheater kun je de paashaas inhuren. Klaas staat erom bekend om in een razend tempo van elk evenement een groot succes te maken! Nadat Klaas in alle vroegte de paaseieren geschilderd heeft, zal hij iedereen verwelkomen met een paas-vriendelijke groet.

De officiële paashazen academie!

Wanneer je op zoek bent naar interactief kinderentertainment tijdens jouw evenement, zoek dan niet meer verder! De Klaas Paashaas Academie biedt de uitkomst, want Klaas kent alle kneepjes van het paashazenvak en weet dus precies wat een echte paashaas moet kunnen, om het officiële diploma te behalen. Tijdens de Paashaas Academie kunnen kinderen verschillende activiteiten doen volgens een stempelkaart, waarmee ze aan het einde van de dag het officiële Klaas Paashaas Diploma ontvangen. Benieuwd? Maak dan nu het besluit om Klaas Paashaas te boeken.

Een kleine greep uit de activiteiten die op de Paashaas Academie gedaan worden zijn:

  • Muts met paashaasoren maken
  • Paashaas parcours door te springen als een paashaas in een zak
  • Paaseieren schilderen
  • Paaseieren zoeken
  • Paashaas schminken.

Paashaas inhuren – onze prijzen

  • Klaas Paashaas bezoek vanaf: € 75,-
  • Klaas Paashaas Academie vanaf: € 250,-

Vul hier het contactformulier in om jouw Klaas Paashaas te boeken.