Sinterklaas & de Pietenbende

‘Sinterklaas & de Inpak 3000X’

Verhaal

Ook dit jaar verlopen de voorbereidingen voor het grote Sinterklaasfeest niet geheel vlekkeloos. Wanneer het Pieten Concert van Lieve Piet, Drukke Piet en Pietje Precies in duigen valt, ziet Pietje Precies het niet meer zitten en barst in tranen uit.

Als ze dan ook nog eens een brief vinden van Inpak Piet die ziek is, lijkt het ook dit jaar weer helemaal fout te gaan. Gelukkig heeft Inpak Piet een plan bedacht om de grote inpak achterstand die is ontstaan op te lossen, maar daarbij heeft hij wel de hulp van de andere pieten nodig samen met de via internet bestelde ‘Inpak 3000 X’. Deze machine pakt alle cadeautjes razendsnel in.

Dan duikt de maker van de inpak machine op. Ze blijkt een slechte professor die een hekel heeft aan het Sinterklaasfeest en er alles aan doet om het feest te verpesten.  De machine loopt vast, er komen twee Pieten klem te zitten en het hele Sinterklaasfeest lijkt alsnog niet door te kunnen gaan….

…Kunnen de Pieten een oplossing vinden?…Wordt de professor ontmaskerd? …Kan het Sinterklaasfeest gewoon doorgaan?…Als dat maar goed gaat komen…

IMG_0575

Wat kun je verwachten

  • Interactief Sinterklaasentertainment
  • Traditioneel bezoek van Sinterklaas en Pieten
  • Fotomoment met Sinterklaas en Pieten
  • Snoepgoed (pepernoten, schuimpjes)
  • Professionele Sinterklaas en Pieten
  • Aangeklede locatie (Sinterklaaszetel, banners etc.)
  • De benodigde licht- en geluid techniek + technicus

Extra diensten

Het reguliere arrangement is exclusief het aanschaffen van cadeautjes en kosten voor het huren van een geschikte locatie. Marc van Creij – Muziektheater kan indien gewenst de cadeautjes en locatie leveren. Daarnaast biedt Marc van Creij – Muziektheater de mogelijkheid een blijvende herinnering van het evenement te verzorgen in de vorm van een dvd-opname.

IMG_0579

Waar & wanneer

‘Sinterklaas & de Pietenbende’ biedt locatie entertainment en kan prima plaatsvinden op iedere gewenste locatie. Het evenement is te boeken tijdens de gehele Sinterklaasperiode van 14 november 2015 t/m 5 december 2015. De voorstellingsdata en tijden worden in overleg gepland. De duur van het evenement is afhankelijk van het aantal kinderen en duurt +/- 90 minuten.

Prijzen

Marc van Creij – Muziektheater biedt de interactieve voorstelling ‘Sinterklaas & de Inpak 3000 X’, het traditionele Sinterklaasbezoek, fotomoment en de techniek, aan vanaf € 2.500,-. (inclusief BTW)

Aan de hand van jouw specifieke wensen stelt Marc van Creij – Muziektheater graag een vrijblijvende offerte op.

VROEGBOEK KORTINGEN

Marc van Creij – Muziektheater biedt leuke kortingen voor opdrachtgevers die vroegtijdig boeken, want vertrouwen moet beloond worden. Bekijk hier de vroegboek kortingen:

  • Boekt vóór 1 AUGUSTUS 2015 en ontvang een vroeg boekkorting van € 250,-. Betaal slechts € 2.250,-.
  • Boekt vóór 1 JUNI 2015 en ontvang een vroeg boekkorting van € 500,-. Betaal slechts € 2.000,-

Vul hier het contactformulier in om jouw Sinterklaasentertainment direct te reserveren.