Sinterklaas & de Pietenbende

‘Sinterklaas & de Robotpiet’

Nieuwe Sinterklaas Musical – 2017

Verhaal

Ook in 2017 brengt Marc van Creij – Muziektheater een geheel nieuwe Sinterklaas musicalproductie boordevol muziek, zang & dans en niet te vergeten Sinterklaas & de Pietenbende. Hieronder hebben wij een korte samenvatting gevoegd van het verhaal.

IMG_0664

Het verhaal:

Slimme Piet heeft de oplossing gevonden om alle pieten te ontlasten bij hun taken om de daarmee op de loer liggende burn out te voorkomen. In eerste instantie vinden de pieten dit helemaal geen goed idee. Toch weet Slimme Piet ze vrij snel te overtuigen van de kansen die dit voor de pieten biedt. Bijvoorbeeld die lang verdiende vakantie naar een onbewoond eiland of wat te denken van die droombaan waarin jij alles zelf kunt regelen.. Zo gezegd zo gedaan! De Pieten nemen afscheid en trekken de wijde wereld in om hun lang gekoesterde dromen te verwezenlijken.

Maar…. Is de uitvinding van Slimme Piet wel zo’n goed idee als het lijkt? Of loopt het Sinterklaasfeest gevaar? Wat vindt Sinterklaas eigenlijk van deze nieuwe aanpak van Slimme Piet? En bevalt het nieuwe leven de pieten wel?

Dat is allemaal te zien in ‘Sinterklaas & de Robot Piet’ de nieuwe interactieve Sinterklaas Musical voor jong en oud, boordevol zang, dans en theater met een knipoog naar de digitale wereld! Te boeken in de Sinterklaas periode van 18 november 2017 t/m 5 december 2017.

Wat kun je nog meer verwachten

  • Interactief Sinterklaasentertainment
  • Traditioneel bezoek van Sinterklaas en Pieten
  • Fotomoment met Sinterklaas en Pieten
  • Snoepgoed (pepernoten, schuimpjes)
  • Professionele Sinterklaas en Pieten
  • Aangeklede locatie (Sinterklaaszetel, banners etc.)
  • De benodigde licht- en geluidstechniek + technicus

Extra diensten

Het reguliere arrangement is exclusief het aanschaffen van cadeautjes en kosten voor het huren van een geschikte locatie. Marc van Creij – Muziektheater kan indien gewenst de cadeautjes en locatie leveren. Daarnaast biedt Marc van Creij – Muziektheater de mogelijkheid een blijvende herinnering van het evenement te verzorgen in de vorm van een dvd-opname.

IMG_0722

Waar & wanneer

‘Sinterklaas & de Pietenbende’ biedt totaal entertainment en kan prima plaatsvinden op iedere gewenste locatie. Het evenement is te boeken tijdens de gehele Sinterklaasperiode van 18 november 2017 t/m 5 december 2017. De voorstellingsdata en tijden worden in overleg gepland. De duur van het evenement is afhankelijk van het aantal kinderen en duurt +/- 90 minuten. Dit is exclusief de opbouw en afbouw tijd.

Prijzen

Marc van Creij – Muziektheater biedt de gloednieuwe voorstelling, het traditionele Sinterklaasbezoek, fotomoment en de techniek, aan met een basispakket prijs vanaf € 1.000,- euro, daarnaast betaalt u een bijdrage per kind. De prijzen voor de nieuwe en interactieve voorstelling ‘Sinterklaas & de Robotpiet’ zijn als volgt:

  • Basispakket van € 1.000,- euro + € 19,- per kind tot 50 kinderen (de totaal prijs is exclusief 6% BTW)
  • Basispakket van € 1.000,- euro + € 17,50 per kind tot 100 kinderen (de totaal prijs is exclusief 6% BTW)
  • Basispakket van € 1.000,- euro + €16,- per kind vanaf >100 kinderen (de totaal prijs is exclusief 6% BTW)

Vul hier het contactformulier in om jouw Sinterklaasentertainment direct te reserveren.