Sinterklaas & de Pietenbende

Sinterklaas & de Super Trouper Pieten Disco’

Verhaal

Na de problemen van vorig jaar, waarbij het grote feest van Sinterklaas bijna in het water viel, lijkt het erop dat dit jaar eindelijk eens allemaal goed gaat. Alles gaat volgens plan. Lieve, Drukke en Piet Precies hebben zelfs tijd over! De pieten willen Gertie Goedhart verassen, omdat ze zo haar best doet op de Pieten Academy met een echt Pieten Concert en alsof dat nog niet genoeg is hebben ze DJ Piet gevraagd om er een Super Trouper Pieten Disco van te maken.

Na veel oefenen zijn ze er klaar voor! Gertie Goedhart is blij verrast en geniet van alle aandacht. Wie had dat een jaar geleden kunnen denken.

Toch ontbreekt er nog iemand op het feest, maar Sinterklaas was toch ook uitgenodigd? waar blijft hij nou? … Er zou toch niets gebeurd zijn?… Als dat maar goed komt…

IMG_0654

Wat kun je verwachten

  • Interactief Sinterklaasentertainment
  • Traditioneel bezoek van Sinterklaas en Pieten
  • Fotomoment met Sinterklaas en Pieten
  • Snoepgoed (pepernoten, schuimpjes)
  • Professionele Sinterklaas en Pieten
  • Aangeklede locatie (Sinterklaaszetel, banners etc.)
  • De benodigde licht- en geluidtechniek + technicus

Extra diensten

Het reguliere arrangement is exclusief het aanschaffen van cadeautjes en kosten voor het huren van een geschikte locatie. Marc van Creij – Muziektheater kan indien gewenst de cadeautjes en locatie voor je leveren. Daarnaast biedt Marc van Creij – Muziektheater de mogelijkheid een blijvende herinnering van het evenement te verzorgen in de vorm van een dvd-opname.

IMG_0660

Waar & wanneer

‘Sinterklaas & de Pietenbende’ biedt locatie entertainment en kan prima plaatsvinden op iedere gewenste locatie. Het evenement is te boeken tijdens de gehele Sinterklaasperiode van 14 november 2015 t/m 5 december 2015. De voorstellingsdata en tijden worden in overleg met jouw gepland. De duur van het evenement is afhankelijk van het aantal kinderen en duurt +/- 90 minuten.

Prijzen

Marc van Creij – Muziektheater biedt de interactieve voorstelling ‘Sinterklaas & de Super Trouper Pieten DIsco’, het traditionele Sinterklaasbezoek, fotomoment en de techniek, aan vanaf € 2.200,-. (inclusief BTW) Aan de hand van uw specifieke wensen stelt Marc van Creij – Muziektheater graag een vrijblijvende offerte voor u op.

VROEGBOEK KORTINGEN

Marc van Creij – Muziektheater biedt leuke kortingen voor opdrachtgevers die vroegtijdig boeken, want vertrouwen moet beloond worden. Bekijk hier de vroegboek kortingen:

  • Boekt vóór 1 AUGUSTUS 2015 en ontvang de volgende vroegboekkorting van € 250,-.Betaal slechts € 1.950,-.
  • Boekt vóór 1 JUNI 2015 en ontvang de volgende vroegboekkorting van € 500,-. Betaal slechts € 1.700,-

Vul hier het contactformulier in om jouw Sinterklaasentertainment direct te reserveren.