Musical Academy 2016!

LOGO DEFINITIEF SMAK

Houd jij van dansen, zingen en acteren, ben je ouder dan 6 jaar, dan is de Summer Musical Academy van Marc van Creij – Muziektheater echt iets voor jou! In de zomer van 2016 biedt Marc van Creij – Muziektheater deze te creatieve musical cursus opnieuw aan en dit jaar zelfs 3 keer. Dus geef je direct op voor een van de 3 cursusweken!

Waar?

De Summer Musical Academies vinden plaats in Amsterdam en Vleuten . Je kunt jezelf opgeven voor de academy in Amsterdam of voor de academy in Vleuten. Marc van Creij – Muziektheater biedt de academies op verschillende momenten in de zomervakantie aan.

Locatie Amsterdam

In Amsterdam wordt de Summer Musical Academy aangeboden vanuit Theater Vrijburcht. Theater Vrijburcht is het enige professionele ingerichte theaterhuis van IJburg. Een intiem theater met 60 zitplaatsen, perfect om je eerste theatrale stappen te zetten. Het theater is gelegen in een kind vriendelijke wijk, waardoor het mogelijk is om bij mooi weer de lessen buiten te verzorgen.

IMG_0225-1-e1305017222785-484x346    theaterstoelen

Wanneer?

De inschrijving voor 2016 is ondertussen geopend. Momenteel is de inschrijving voor 3 weken geopend, de mogelijkheid bestaat dat er bij veel aanmeldingen meer weken of groepen bij komen.

  • Summer Musical Academy Amsterdam – maandag 18 t/m  vrijdag 22 juli 2016.
  • Summer Musical Academy ‘s-Hertogenbosch – maandag 25 t/m vrijdag 29 juli 2016.
  • Summer Musical Academy Amsterdam – maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus 2016.

BEAUTY FEEST 2

Wat kun je verwachten?

Een week die in het teken staat van zingen, dansen, acteren en waarbij je samen met de anderen een eigen voorstelling gaat maken en naast de workshops ook kennis maakt met al het andere dat komt kijk bij het maken van een voorstelling. Hoe stoer is het om je eigen jurk te maken of wat dacht je van het decor van een kasteel!

Marc van Creij – Muziektheater heeft 2 verschillende soorten cursussen samengesteld. Je kunt kiezen uit de volgende 2 varianten:

Summer Musical Academy Kids – BASIC

Je neemt 5 dagen deel aan de Academy en zal de laatste dag een prachtige voorstelling geven. De lessen vinden plaats tussen 10:00 – 16:00 uur. Er zullen diverse workshops, lessen en repetities verzorgd worden. Alle deelnemers mogen elke dag genieten van een heerlijke lunch en voldoende tussendoortjes. Daarnaast krijgen ze aan het begin van de week een goodie bag vol leuke en handige gifts, een echt script en officieel Summer Musical Academy T-shirt.

Summer Musical Academy Kids – DELUXE

Je neemt 5 dagen deel aan de Academy en zal de laatste dag een prachtige voorstelling geven, daarnaast zullen de deelnemers elke dag eerder starten en langer doorgaan met externe en losse extra workshops. Dit is voor de deelnemers die niet genoeg kunnen krijgen van musical. De lessen beginnen om 8:30 – 18:00 uur. Er zullen diverse workshops, lessen en repetities verzorgd worden. Alle deelnemers mogen elke dag genieten van een heerlijke lunch en voldoende tussendoortjes. Daarnaast krijgen ze aan het begin van de week een goodie bag vol leuke en handige gifts, een echt script en officieel Summer Musical Academy T-shirt.

Bij het deluxe pakket volg jij extra workshops. De deluxe variant is ideaal voor ouders die doorwerken in de vakantie en voor kinderen die zichzelf extra willen ontwikkelen en uitdagen.

Prijzen

  • Summer Musical Academy – BASIC € 250,-(dit is de prijs voor heel de week, incl. BTW)
  • Summer Musical Academy – DELUXE € 375,-(dit is de prijs voor de hele week, incl. BTW)

Inschrijven

Verzeker jezelf van jouw plekje in de SUMMER MUSICAL ACADEMY KIDS. Schrijf jezelf direct in door hier het inschrijfformulier in te vullen.