Themakisten

De doe-het-zelf verkleedkist zonder gedoe

Vier je binnenkort een kinderfeest en kunt je hier wel wat hulp bij gebruiken? Marc van Creij – Muziektheater biedt de uitkomst met de “DOE HET ZELF MAAR THEMAKISTEN” in diverse thema’s. Onze rijkelijk gevulde verkleedkist staat garant voor een heleboel plezier en het gehele kinderfeestje is al voor je uitgewerkt. Volg de instructies bij de uiteenlopende activiteiten waarbij je niet eens de deur uit hoeft! Het ideale kinderfeest voor de aller kleinsten.

thema kist diversen

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en wil je thuis graag een leuk en origineel kinderfeestje vieren? Huur dan een verkleedkist en het grootste deel van de voorbereiding is al gedaan. En je bent op voorhand al verzekerd van een geslaagd kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Dé themakist voor elk kinderfeestje

Wat voor kinderfeestje je ook wilt gaan organiseren, bij ons vind je altijd de juiste themakist. Bekijk de verschillende thema’s hieronder en kies de verkleedkist welke het beste bij jouw kind past! Vergeet niet om te kijken bij onze deluxe-varianten en extra diensten om jouw kinderfeestje nog leuker en completer te maken!

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van themakisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!