Summer Musicalcursus voor Kids

LOGO DEFINITIEF SMAK

Houd jij van dansen, zingen en acteren? Dan is de Summer Musicalcursus voor Kids van Marc van Creij – Muziektheater echt iets voor jou! In de zomer van 2015 heeft Marc van Creij – Muziektheater voor de eerste keer afgetrapt met deze speciale musicalcursus. In de zomer van 2017 zullen er zelfs 2 musicalweken plaatsvinden.

Waar & Wanneer?

Na het succes van 2015, zal de Summer Musical Academy 2017 ook dit jaar weer plaatsvinden in Amsterdam. De inschrijvingstermijn voor de Summer Musical Academy 2017 is geopend vanaf 1 februari 2017. De volgende weken hebben wij nu gepland om je in te schijven (onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal aanmeldingen):

  • Summer Musical Academy Kids! 1 – AMSTERDAM
  • Summer Musical Academy Kids! 2 – AMSTERDAM

Musicalcursus – wat kun je verwachten?

Wat betreft onze musical summer school kun je kiezen uit de volgende twee pakketten:

Summer Musical Academy Kids – BASIC

Je neemt zes dagen deel aan de musicallessen en zal de laatste dag een prachtige voorstelling geven. De lessen vinden plaats tussen 10:00 – 16:00 uur. Er zullen diverse workshops, lessen en repetities verzorgd worden. Alle deelnemers mogen elke dag genieten van een heerlijke lunch en voldoende tussendoortjes. Daarnaast krijgen ze aan het begin van de week een goodiebag vol leuke en handige cadeautjes, een echt script en het officiële Summer Musical Academy T-shirt.

Summer Musical Academy Kids – DELUXE

Je neemt zes dagen deel aan de musicallessen en zal de laatste dag een prachtige voorstelling geven. Daarnaast zullen de deelnemers elke dag eerder starten en langer doorgaan! De lessen beginnen om 8:30 uur en eindigen om 18:00 uur. Er zullen diverse workshops, lessen en repetities verzorgd worden. Alle deelnemers mogen elke dag genieten van een heerlijke lunch en voldoende tussendoortjes. Daarnaast krijgen ze aan het begin van de week een goodiebag vol leuke en handige cadeautjes, een echt script en het officiële Summer Musical Academy T-shirt.

Bij het musical summer school deluxe pakket volg jij extra workshops. De deluxe variant is ideaal voor ouders die doorwerken in de vakantie en voor kinderen die zichzelf extra willen ontwikkelen! De deluxe workshops zullen enkel bij voldoende aanmeldingen doorgang vinden.

Prijzen Summer Musical Academy 2017 

  • Summer Musical Academy Kids – BASIC € 250,- (dit is de prijs voor heel de week, incl. BTW)
  • Summer Musical Academy Kids – DELUXE € 375,- (dit is de prijs voor de hele week, incl. BTW)

Via het Jeugd Cultuur Fonds kunt u gebruik maken van een regeling tot financiële ondersteuning. De regeling is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een minimum inkomen.  Voor meer informatie en specifieke regels verwijzen wij u graag door naar de website van het Jeugd Cultuur Fonds.

Inschrijven

Verzeker jezelf van jouw plekje in de SUMMER MUSICAL ACADEMY KIDS. Schrijf jezelf direct in door hier het inschrijfformulier in te vullen.