Sinds de officiële oprichting op 3 augustus 2011 is Marc van Creij – Muziektheater gevestigd te ’s-Hertogenbosch. Vanuit de woonkamer is mijn onderneming de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot het bedrijf waar het vandaag de dag staat, met uiteenlopende creatieve activiteiten in de amateurkunst en podiumkunst. Activiteiten waar zowel binnen de stad als ver daarbuiten veel vraag naar is.

Sinds de oprichting staat passie en plezier voor muziek en theater centraal. Doordat Marc van Creij – Muziektheater een eenmanszaak is, zijn de lijntjes die ik met mijn klanten heb kort. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke contact, waarbij ik op een vakkundige en professionele wijze vormgeef aan jouw opdracht. Uiteraard blijft er voldoende ruimte over voor jouw specifieke wensen.

Doordat ik blijf zoeken naar de optimale koppeling tussen jouw wensen, mijn diensten en alle creatieve mogelijkheden, is de uitkomst van de opdracht altijd passend bij jouw opdracht. Ik draag er dan ook grote zorg voor om iedere opdracht succesvol af te ronden. En dat altijd met passie en plezier voor muziek en theater!