Workshops & cursussen

Proef, beleef, voel & vertrouw

Marc van Creij – Muziektheater biedt uitdagende workshops en cursussen op het gebied van theater, dans en muziek. En of je nou kiest voor een workshop muziek of een theater workshop: ik prikkel continue jouw zintuigen en blijf je verrassen met mijn fascinatie voor muziektheater. Pak deze unieke kans en ervaar muziektheater als hoofdrolspeler!

S12810-(116-van-328)-2

Zowel een workshop muziek als een theater workshop is naast individueel, ook in groepsverband mogelijk. Durf jij in die spotlight te springen?! Proef, beleef & voel zelf hoe het is om in de hoofdrol te staan en leer vertrouwen op je eigen(zinnige) talent!

Workshop muziek of theater – de mogelijkheden?

De naam Marc van Creij Muziektheater zegt het eigenlijk zelf al: bij ons kun je verschillende workshops en cursussen op het gebied van muziek of theater volgen. Bij workshops kun je onder andere denken aan zingen, acteren, dansen of een combinatie hiervan. En wat betreft onze cursussen kun je kiezen uit zingen, acteren of een combinatie van beide.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw workshop of cursus! Pak deze unieke kans en ervaar muziektheater als hoofdrolspeler!

Meer weten over de mogelijkheden van onze workshops en/of cursussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.