Zingen: iedereen kan het leren, maar toch komt er meer bij kijken dan alleen maar je mond open doen en klank maken. Heb jij altijd al zangles willen volgen en kennis willen maken met zingen? Dan ben je bij Marc van Creij – Muziektheater op het juiste adres. Tijdens mijn zangles in Den Bosch neem ik je graag mee op avontuur. Ik breng je in aanraking met verschillende zangtechnische aspecten, probeer je telkens uit te dagen om het beste uit jezelf en je stem te halen en prikkel je met nieuwe inzichten. Mijn doel? Dat jij de muziekpraktijk met een glimlach en vol energie verlaat!

Zangles of auditietraining vanuit mijn muziekpraktijk in Den Bosch

Mijn zangles wordt individueel en in groepsverband aangeboden vanuit mijn muziekpraktijk in Den Bosch. De lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde zanger(es). Ik sluit mijn les zoveel mogelijk aan op jouw niveau en stem iedere zangles af op jouw wensen en ontwikkeling.

De zanglessen zijn te volgen als cursus, maar je kunt ook een losse zangles volgen in workshopvorm. Daarnaast geef ik auditietrainingen waarin ik samen met jou de puntjes op de spreekwoordelijke i zet, ter voorbereiding op jouw auditie. Tijdens deze trainingen geef ik jou handige en waardevolle tips en tricks op het gebied van zangtechniek mee, zodat je klaar bent om straks te stralen.

Wat kun je verwachten tijdens de zangles?

Op gepassioneerde wijze ontwikkel ik een actieve en dynamische zangles voor kinderen, jongeren of volwassenen. Bij voorkeur geef ik zanglessen van 60 minuten. Zo is er voldoende ruimte om echt te connecten met elkaar: heel belangrijk voor een succesvolle zangles. Uiteraard is een alternatieve duur in overleg mogelijk.

Mijn zangles in Den Bosch bestaat altijd uit twee delen. In het eerste deel van elke zangles wordt een selectie gemaakt van verschillende technische oefeningen. Denk hierbij aan een goede stem-warming-up, ademen, toonplaatsing, uitbreiden van het stembereik en het oefenen van de ideale houding. Tijdens het tweede deel van de zangles behandelen we het repertoire, waarin je de techniek uit het eerste deel van de les in de praktijk brengt. Tijdens dit deel werk je zowel aan zangtechnische aspecten als aan de interpretatie van het repertoire. Je zult hoofdzakelijk begeleid worden op piano, maar we kunnen ook een muziekband inzetten.

De verdeling van de verschillende onderdelen is afwisselend en afhankelijk van jouw wensen en niveau. Uiteraard starten we elke les met een kop thee, koffie, ranja of water en nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken.

Waarom kiezen voor mijn zanglessen?

  • Actieve en afwisselende oefeningen
  • Veel verschillende liedjes zingen
  • Uitdagend en prikkelend
  • Een goede basis en verdieping mogelijk
  • Veel plezier
  • Uit je comfortzone
  • Creatief
  • Persoonlijke ontwikkeling

Praktische informatie over mijn zangles in Den Bosch

Duur: workshops en lessen vanaf 60 minuten

Groepsgrootte: individueel en in groepsverband mogelijk

Leeftijd: de zangles is voor kinderen, jongeren en volwassenen van alle leeftijden

Locatie: vanuit onze muziekpraktijk in Den Bosch of op externe locatie

Schrijf je nu in voor mijn zanglessen

Of je nu tot de beginners hoort of al wat ervaring hebt, van een zangles volgen in mijn muziekpraktijk in Den Bosch word je altijd beter. Zowel op zangtechnisch als op persoonlijk vlak! Klinkt dit als muziek in je oren? Schrijf je dan direct in voor een proefles, zodat we muzikaal kennis kunnen maken met elkaar. Neem contact met mij op via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl en ik plan graag een afspraak met je in.