Acteerworkshop

Makkelijker gedaan dan gezegd!

Acteren! Makkelijker gedaan, dan gezegd! Natuurlijk komt er meer bij kijken dan alleen maar ‘doen’ of zomaar wat tekst op ratelen. ‘Waarachtig acteren’ komt voort uit een combinatie van techniek, emotioneel inlevingsvermogen en taalgevoeligheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat een menselijk conflict geloofwaardig in woord en gebaar wordt uitgedrukt. Neem deel aan een acteerworkshop of drama workshop van Marc van Creij en ervaar het zelf!

S12810 (181 van 328)

Heb jij altijd al kennis willen maken met acteren? Marc van Creij – Muziektheater biedt verschillende soorten workshops en cursussen: van een acteerworkshop tot een drama les en van beginnende tot gevorderde acteurs. Ervaring is niet vereist. Een acteerworkshop is zowel individueel als in groepsverband mogelijk. De drama workshop en les wordt verzorgd in de acteerstudio van Marc van Creij – Muziektheater aan huis.

Drama workshop – wat kun je verwachten?

Een 60 minuten durende drama les verzorgt op een gepassioneerde en dynamische wijze. Gedurende deze les breidt ik door middel van diverse oefeningen jouw techniek uit. Tijdens de acteerworkshop zal de persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je zult persoonlijke tips en aanwijzingen krijgen tijdens de drama les en met deze tools steeds meer vertrouwd raken met acteren.

De drama workshop is opgesplitst in twee delen. Het eerste deel van de drama les bestaat uit technische oefeningen, gebaseerd op improviseren. We staan stil bij de opbouw van een goede scene. Voor het tweede deel zal ik je vragen een theatertekst voor te bereiden, waaraan we gaan werken. De verdeling van de onderdelen van de acteerworkshop is afwisselend en afhankelijk van jouw persoonlijke leerdoelen. Acteren is vooral doen, dus je zult vooral op de vloer staan en praktisch bezig zijn.