Op zoek naar de leukste en creatiefste activiteit van Den Bosch? Schrijf je dan in voor mijn workshop muziek. Waarom? Omdat muziek maken het leukste is dat er is! Tijdens de workshop muziek die ik verzorg, gaan we aan de hand van een vooraf gekozen lied muziek maken. Van dit gekozen lied maken we geheel onze eigen versie. Dat doen we met instrumenten of door te zingen en te bewegen met ons lijf, op een laagdrempelige, actieve en prikkelende manier. Ga direct het muzikale avontuur aan en volg de leukste workshop muziek. Je hebt ongetwijfeld een onvergetelijke dag!

Voor wie is de workshop muziek geschikt?

Onze workshop muziek is al eens verzorgd aan kinderen, schoolklassen (groep 1 t/m groep 8), jongeren en volwassenen. De workshop muziek kenmerkt zich door veel afwisseling en dynamiek en bevat alles wat een creatieve activiteit nodig heeft. Muziek maken is laagdrempelig, want iedereen kan het!

De workshop muziek is het meest geschikt voor groepen. Tijdens de workshop neem ik met mijn passie en enthousiasme de groep in een mum van tijd mee, waardoor iedere workshop een groot succes wordt.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop muziek?

De workshop muziek bestaat altijd uit verschillende delen. Zo start elke workshop met een warming-up, om het lijf en hoofd aan te zetten en in de juiste concentratie en sfeer te komen. Hierna gaan we, afhankelijk van het thema van de workshop, aan de slag met een uitgebreide muziekopdracht. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van de ukulele, het schrijven van een eigen raptekst of het maken van onze eigen body percussiecompositie.

We sluiten de workshop muziek maken af met een presentatie van het gemaakte materiaal of met een opname van het ontstane materiaal tijdens de workshop. Eventueel kunnen we met elkaar reflecteren op de les en de opdrachten evalueren. Als er nog tijd over is, doen we als bonus een afsluitende muzikale oefening. Het is mijn doel dat iedere deelnemer de workshop ruimte met een glimlach en een voldaan gevoel verlaat!

Bij voorkeur worden de workshops aangeboden vanaf 60 minuten. Zo is er genoeg ruimte om te connecten met de deelnemers en voldoende tijd om écht aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor een workshop muziek maken van Marc van Creij – Muziektheater?

  • Actieve en afwisselende werkvormen
  • Zingen, muziek maken, beluisteren en noteren
  • Veel bewegen
  • Uitdagend en prikkelend
  • Een goede basis, verdieping mogelijk
  • Veel plezier
  • Uit je comfortzone
  • Creatief
  • Persoonlijke ontwikkeling

Praktische informatie

Duur: workshops van 60 tot 120 minuten

Bijeenkomsten: aantal in overleg

Groepsgrootte: vanaf +/- 10 leerlingen tot max. 60 leerlingen

Leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen

Locatie: in overleg

Extra opties: opnemen van een eigen lied

Workshop muziek reserveren?

Onze workshop muziek maken is ideaal als creatieve activiteit tijdens een (bedrijfs)bijeenkomst of als teamuitje. De deelnemers gaan op een creatieve manier met muziek en het thema van de dag aan de slag. Leuk én leerzaam! Of heb je al eens gedacht aan een workshop muziek als creatieve afsluiting van de dag? De beste manier om de dag vol plezier met een knaller af te sluiten.

De workshop muziek maken leent zich daarnaast perfect om een lied te schrijven met elkaar en op te nemen. Indien gewenst kan ik deze blijvende herinnering na afloop van de workshop naar je toesturen.

Heb jij altijd al een keer een creatieve workshop muziek willen volgen en de fijne kneepjes van het vak willen leren? Reserveer dan vandaag nog de leukste workshop muziek maken die er bestaat! Neem contact met mij op via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl en ik bespreek graag de mogelijkheden met je.