… maar niet als je het aan mij vraagt! Als docent muziektheater zet ik maar al te graag m’n tanden in het maken van een groep 8-musical. Voor de meeste juffen en meesters ligt dat toch anders. Ieder jaar opnieuw staat het met uitroeptekens in de agenda: ‘Eindmusical groep 8’. De spanning stijgt als de uitvoeringen dichterbij komen en er een tot in de puntjes verzorgde groep 8-musical opgevoerd moet worden. Voor de ene leerkracht een fijne periode om samen met de groep op een passende manier afscheid te nemen, voor de ander een ware nachtmerrie om alles tot een goed einde te brengen. Heb je er al aan gedacht om hulp in te roepen van een ervaren vakdocent? Je bent bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als theater- en muziekdocent en neem graag de zorg over de groep 8-musical uit handen. Zo zorgen we voor een prachtig eindresultaat, waarbij de kinderen op het podium schitteren!

Eindmusical groep 8: een herinnering voor het leven

Ken jij de liedjes van jouw groep 8-musical, zelfs na twintig jaar, ook nog exact uit je hoofd? En kun jij de tekst van het karakter dat je speelde ook nog helemaal opdreunen – terwijl jouw juf of meester toen zo mopperde, omdat je hem maar niet geleerd kreeg? Dat komt omdat de afscheidsmusical van groep 8 een herinnering voor het leven is. Zo’n musical is namelijk één van de eerste mijlpalen die je meemaakt.

Als theater- en muziekdocent ben ik de ideale partner om de eindmusical van groep 8 tot een bijzonder en een onvergetelijk moment te maken. Samen met de klas zorgen we dat de musical een herinnering wordt voor het leven. Of ik nu samen met de groepsleerkracht aan de slag ga of de gehele organisatie uit handen neem, het doel is om van de afscheidsmusical van groep 8 een groot succes te maken!

Groep 8-musical: wat zijn de mogelijkheden?

Basispakket Eindmusical groep 8

  • Het verzorgen van zang-, dans- en theaterworkshops ter voorbereiding op de musical
  • Regieplan maken en docent begeleiden met het instuderen

Pakket op maat – Groep 8-musical

  • Verzorging van de totale regie (alle scenes, dansen en muziek worden ingestudeerd)
  • Regieplan maken en aanleveren
  • Aanwezigheid tijdens de musical
  • Hulp bij de rolverdeling en scriptkeuze

Deskundigheidstraining voor leerkrachten

Een workshop waarbij er handige tips worden gegeven om het instuderen van de musical tot een succes te maken. Tijdens deze workshop kan ook op specifieke vragen of problemen worden ingegaan. Het doel is om de leerkrachten voldoende klaar te stomen om zelf met de afscheidsmusical aan de slag te kunnen gaan.

Praktische informatie – Groep 8-musical

Duur: wekelijkse workshops van 60 tot 120 minuten

Bijeenkomsten: aantal in overleg

Groepsgrootte: vanaf +/- 15 leerlingen tot max. 60 leerlingen

Leeftijd: 11 – 13 jaar

Locatie: op locatie (speelzaal en/of aula)

Extra opties: aanschaf musical, schrijven van de musical

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Je bereikt me snel en gemakkelijk via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl.