Theater: de prachtige kunst van het vertellen van een goed verhaal in woord en handelingen. Altijd al eens willen ontdekken of het theatervak iets voor je is? Of is theater al een hobby van je, maar wil je beter worden in je spel? In beide gevallen is mijn workshop theater perfect voor jou. Het vertellen van een goed verhaal staat in mijn workshop centraal en daar krijg je de juiste handvatten voor aangereikt. Door uit te proberen en nog eens te doen, ontdek je jouw talenten steeds meer. Leer de fijne kneepjes van het vak met fijne speltechnieken, krijg nieuwe inzichten over het uitdiepen van je personage en maak veel plezier. Want daar draait het theatervak uiteindelijk om!

Wat kun je verwachten tijdens een workshop theater?

Door de jaren heen heb ik diverse theaterworkshops ontwikkeld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Mijn workshop theater kenmerkt zich als afwisselend en dynamisch. Ondanks dat geen een workshop hetzelfde is, hecht ik grote waarde aan het leggen van een goede basis. Op deze manier kun je je het best ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Hoe is de workshop theater opgebouwd?

Een goede workshop theater bestaat uit verschillende onderdelen. We starten altijd met een goede warming-up, zodat we het lijf en hoofd aan kunnen zetten voor theater en in de juiste concentratie en sfeer kunnen komen. Hierna volgt een uitgebreide en vaak technische theateropdracht die bij het thema van die workshop past. We sluiten de workshop af met een presentatie over wat we hebben geleerd en bedacht, waarna we met elkaar kunnen reflecteren op de les en de opdrachten kunnen evalueren. Als er nog tijd over is, doen we als bonus nog een improvisatie-oefening. Mijn doel van de workshop? Dat iedere deelnemer het lokaal met een glimlach en een voldaan gevoel verlaat!

Haal het beste uit jezelf tijdens mijn workshop theater

Mijn workshop theater wordt in de meeste gevallen in groepsverband aangeboden. Leren doe je immers vooral van en met elkaar. De workshop laat ik aansluiten op jouw niveau en stem ik af op jouw wensen en ontwikkeling. Heb je binnenkort een auditie voor een theatervoorstelling? Je kunt bij mij ook terecht voor een auditietraining, waarin ik samen met jou de puntjes op de spreekwoordelijke i zet. Tijdens deze training geef ik je handige tips, tricks en speltechnieken mee, zodat jij klaar bent voor een succesvolle auditie.

Waarom kies je voor mijn workshop theater?

  •  Actieve en afwisselende werkvormen
  • Veel bewegen
  • Uitdagend en prikkelend
  • Een goede basis en verdieping mogelijk
  • Veel plezier
  • Uit je comfortzone
  • Creatief
  • Persoonlijke ontwikkeling

Praktische informatie over de workshop

Duur: vanaf 60 tot 150 minuten

Groepsgrootte: mogelijk vanaf 5 deelnemers

Leeftijd: kinderen, jongeren en volwassenen

Locatie: in overleg mogelijk

Schrijf je in voor de leukste workshop theater

De inhoud van de workshop is afwisselend en afhankelijk van jouw persoonlijke leerdoelen. Theater maken is vooral doen, dus je zult voornamelijk op de toneelvloer staan en praktisch bezig zijn. Soms vragen we je om wat voor te bereiden. Heb jij altijd al kennis willen maken met theater? Geef je dan direct op en ervaar zelf hoe leuk het is! Inschrijven kan door contact met mij op te nemen via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl.