Sinds de oprichting van Marc van Creij – Muziektheater in 2011 verzorg ik creatieve activiteiten voor kinderen, jongeren én volwassenen. Of het nu gaat om een creatieve workshop in de vorm van een teamuitje, een creatieve invulling van de teambuilding of een familie-activiteit, plezier staat altijd centraal!

Dit zijn de creatieve activiteiten voor volwassenen die ik organiseer:

Zangworkshop of -cursus
Ik verzorg vanuit mijn muziekpraktijk aan huis fijne zanglessen. Deze lessen zijn te boeken als losse workshops, maar ook in de vorm van een complete cursus. De zangworkshop is ook te boeken op een externe locatie.

Theaterworkshop of -cursus
Als docent en artistiek leider ben ik betrokken bij Muziektheater Spetter, een muziektheatergezelschap uit Den Bosch voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ik verzorg wekelijkse lessen en maak samen met de groep prachtige voorstellingen.

Muziekworkshop of -cursus
Ik verzorg ook muziekworkshops op locatie. Tijdens deze lessen ontdekken we jouw muzikale talenten. De muzieklessen zijn te boeken als losse workshops, maar ook als een complete cursus.

Creatieve activiteit voor volwassenen op maat
Marc van Creij – Muziektheater is de ideale partner in het organiseren van creatieve activiteiten voor volwassenen. Graag spar ik samen met jou over de invulling van de workshop, om er vervolgens op creatieve wijze kleur aan te geven. Succes verzekerd!

Creatieve activiteiten voor ouderen

Ik ben van mening dat er voor iedere leeftijdsgroep een passende workshop bestaat. Ik denk daarom ook niet echt in leeftijdsgroepen als jong of oud, hoewel dit de invulling van de workshop uiteraard wel concreet maakt. Ook voor ouderen kan ik verschillende creatieve activiteiten organiseren, gericht op theater, zang en muziek of een combinatie hiervan. Ik houd graag rekening met de specifieke wensen die bij de doelgroep passen. Zo wordt de workshop altijd een herinnering voor het leven en zijn de creatieve activiteiten ongetwijfeld een succes.

Interesse in een van mijn workshops? Neem vrijblijvend contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden. Je bereikt mij via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl.