Marc van Creij – Muziektheater verzorgt sinds de oprichting in 2011 creatieve activiteiten voor kinderen. Of het nu gaat om een workshop of cursus of een creatieve workshop op maat in de vorm van een kinderfeest, plezier staat altijd centraal!

Dit zijn de creatieve activiteiten voor kinderen

Zangworkshop of -cursus
Vanuit mijn muziekpraktijk aan huis verzorg ik diverse zanglessen aan kinderen. Tijdens deze lessen leer ik de kinderen spelenderwijs zingen. De lessen zijn te boeken als losse workshops, maar ook in de vorm van een complete cursus.

Theaterworkshop of -cursus
Als docent en artistiek leider ben ik betrokken bij Muziektheater Spetter, een muziektheatergezelschap uit Den Bosch voor kinderen, jongeren en volwassenen. Samen met de kinderen zet ik een prachtige voorstelling in elkaar.

Muziekworkshop of cursus
Lijkt het je leuk om je kinderen kennis te leren maken met muziek? Ik verzorg verschillende soorten muziekworkshops en -cursussen, waarin we met diverse instrumenten aan de slag gaan.

Groep 8-musical of –film
Wil je voor de kinderen in je klas een blijvende herinnering maken? Roep mijn hulp in bij het regisseren van de groep 8-musical of groep 8-film.

Creatieve activiteiten voor kinderen op maat

Naast standaard workshops is het ook mogelijk om creatieve activiteiten voor kinderen op maat te ontwerpen. Ik ben gespecialiseerd in zang, muziek en theater en kan deze disciplines ook combineren in een uitdagende workshop of cursus. Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met mij, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bel naar 06-10744513 of stuur een e-mail naar info@marcvancreijmuziektheater.nl.