Sinterklaas en piet inhuren

‘Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!’

Marc van Creij – Muziektheater presenteert in de sinterklaasperiode van 2015 ‘Sinterklaas & de Pietenbende’. Met diverse interactieve muziektheater voorstellingen en live-entertainment maken Sinterklaas en de pieten er weer een groot feest van! En zowel Sinterklaas als zijn zwarte pieten kun je bij ons inhuren.

IMG_0735

Sinterklaas & de Pietenbende biedt prachtige mogelijkheden om jouw Sinterklaasevenement vorm te geven, waarbij de gehele Sinterklaastraditie tot leven komt en een onvergetelijke indruk achterlaat. Marc van Creij – Muziektheater neemt de verantwoordelijkheid van de gehele organisatie van dit evenement uit handen. Niet alleen doordat je bij ons Sinterklaas kunt inhuren, maar ook zwarte piet, als licht- en geluidstechnische ondersteuning.

Sinterklaas & de Pietenbende boeken

Sinds 2013 wil Sinterklaas & de Pietenbende ieder jaar zoveel mogelijk kinderen blij maken met een Sinterklaas bezoek boordevol entertainment, zingen en dansen en natuurlijk kunnen de cadeautjes niet ontbreken. Wil jij dit jaar Sinterklaas en de Pietenbende boeken? Klik hieronder op de links om de mogelijkheden te bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden van het huren van Sint en/of het inhuren van zwarte piet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.