Marc van Creij – Muziektheater biedt zanglessen aan kinderen, jongeren en volwassenen aan. Per leeftijdsgroep liggen de accenten in de les anders. Je kunt bij mij op les vanaf een leeftijd van 7 jaar.

Zangles – leeftijd 7 – 12 jaar

Op deze leeftijd leren we vooral spelenderwijs. We doen simpele zangoefeningen en zingen liedjes die passen bij de leeftijd van de leerling.

Zangles – leeftijd 12 – 16 jaar
In de lessen van de iets oudere leerling (leerlingen vanaf 12 jaar) leggen we de basis voor een goede zangtechniek. We zullen tijdens de lessen verschillende zangtechnieken uitdiepen. Ook zal er tijdens de lessen meer worden ingegaan op muziektheorie en de training van het gehoor.

Zangles – leeftijd 16 – 18+ jaar

Voor de jongvolwassen en volwassenen bepalen we leerdoelen en gaan we steeds meer aan de slag met de vraag: hoe breng je een bepaald nummer? Daarnaast blijven we werken aan de zangtechniek en het inzetten van een ‘gezonde’ zangstem.

Leeftijd maakt niet uit, schrijf je in!

Zoals je leest, maakt leeftijd niets uit bij zingen. Iedereen kan met zangles leren zingen, onafhankelijk van welke leeftijd je hebt. Toch ligt de nadruk op wat er in de zangles behandeld wordt per leeftijdscategorie anders. Natuurlijk zijn er bepaalde zangtechnieken en zijn er per leeftijdscategorie verschillende repertoires. Ik houd tijdens de zangles in ieder geval altijd rekening met de ontwikkeling van jouw stem, welke leeftijd je ook hebt. Wil jij meer informatie over de zanglessen of direct een proefles plannen? Neem dan contact met mij op via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl.