Mijn workshops zijn zo vormgegeven, dat ze op iedere locatie succesvol gegeven kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld een workshop op locatie volgen of een workshop op eigen locatie doen. Daarnaast ben je welkom in mijn muziekpraktijk in Den Bosch. Graag bekijk ik samen met jou welke van de verschillende mogelijkheden het best past bij jouw wensen.

Workshop op locatie bij Marc van Creij – Muziektheater

Ik beschik over een prachtige muziekpraktijk aan huis, van waaruit ik uiteenlopende workshops en cursussen verzorg. Dit kunnen zowel muziekworkshops als zangworkshops of theaterworkshops zijn. De ruimte is geschikt voor kleine groepen van maximaal 5 personen.

Workshop op locatie – externe locatie

Wil je graag een workshop op locatie organiseren? Dan help ik je met plezier en neem de organisatie hiervan graag uit handen. Ik ben een ervaren speler als het aankomt op workshops verzorgen en weet precies waar een locatie aan moet voldoen, wil je een geslaagd evenement hebben. Of het nu om een workshop op locatie gaat of een workshop in eigen huis, je bent er bij mij voor aan het juiste adres. Ik maak mijn programma graag passend aan de hand van de mogelijkheden en jouw wensen.

Onze workshops kunnen in principe op iedere plek op een succesvolle manier verzorgd worden. Toch is een goede locatie wel een pré. Twijfel je of de locatie die je in gedachten hebt geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik kijk graag met je mee.

Workshop op eigen locatie volgen?

Hoe leuk is het om jouw personeel te verrassen met een creatieve workshop op een inspirerende locatie?! Bij mij, Marc van Creij – Muziektheater, is het mogelijk. Bel naar 06-10744513 of stuur een e-mail naar info@marcvancreijmuziektheater.nl en ik bespreek graag jouw wensen en de mogelijkheden.