De kosten voor een zangles bij Marc van Creij – Muziektheater zijn afhankelijk van welke soort les je kiest. De prijs van de zangles is bijvoorbeeld afhankelijk van de duur van de les, of de leerling onder de 21 jaar is en of je een pakket afneemt (hierbij ontvang je korting). Hieronder hebben we een overzicht geplaatst waarin je kunt lezen hoe duur elk type zangles is.

Wat kost een zangles?

Waar moet je allemaal op letten bij de kosten van de zangles?

Er zijn veel zangdocenten. Iedereen werkt o4112p zijn/haar eigen manier en de prijs die iedere docent voor een zangles vraagt, mag hij/zij zelf bepalen. Waar moet je rekening mee houden bij de opbouw van de kosten van een zangles? Allereerst is het handig om te kijken hoelang een les duurt en of er veel verschil zit in losse coaching of cursussen. Hoe langer een les duurt, hoe hoger de prijs. Daarnaast kan het afnemen van een cursuspakket soms goedkoper uitpakken dan een losse coaching (kijkend naar een losse les). Verder bepaalt het ‘coachniveau’ van de docent soms ook de prijs. Dat kun je aan de buitenkant niet zien, maar zul je moeten ervaren tijdens de kennismaking. Uiteraard is de klik die je met een docent hebt goud waard en dat is niet in geld uit te drukken.

Heb je altijd al willen zingen? Schrijf je direct in voor één van de cursussen van Marc van Creij – Muziektheater in Den Bosch. Ontdek in razend tempo je talent en ga sprongen vooruit. Neem vandaag nog contact met mij op via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl.