Dansworkshop Den Bosch

Jij wil deze dans echt niet ontspringen, toch?!

Dansen is niet meer en ook niet minder dan ons lichaam bewegen op muziek. Toch komt er meer bij kijken dan zomaar bewegen. Dansen is een combinatie van feeling, techniek en talent die ons tot de meest uiteenlopende combinaties laat komen.

dansen!

Als jij de dans niet wilt ontspringen, biedt Marc van Creij – Muziektheater een uitdagende dansworkshop aan, waarbij plezier tijdens het bewegen voorop staat. De dansworkshop in Den Bosch is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde dansers. De workshops zijn enkel in groepsverband mogelijk en ook heel leuk om te doen als teambuilding of vrijgezellenfeest.

Wat kun je verwachten van een dansworkshop?

Marc van Creij – Muziektheater biedt gepassioneerde en dynamische dansworkshops aan vanaf 60 minuten. We zullen de dansworkshop altijd starten met een goede warming-up, om daarna uit te pakken met de choreografie. We sluiten de dansworkshop af met een cooling down, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grande finale, waarbij we het materiaal waaraan we gewerkt hebben tonen in een eindpresentatie.

De workshops zijn alleen in groepsverband mogelijk, waarbij we altijd gebruik maken van een externe locatie. De dansworkshop is opgesplitst in drie delen namelijk: de warming-up, choreografie en cooling down/presentatie. De verdeling van de verschillende onderdelen van de dansworkshop is afwisselend en afhankelijk van de duur van de workshop, leeftijdscategorie en het dansniveau. Reserveer nu nog zo’n te gekke dansworkshop in Den Bosch!