Het is zeker mogelijk om een privé zangles te volgen bij Marc van Creij – Muziektheater. Soms past een privé zangles namelijk beter bij iemand dan een les in duo’s of groepsverband. Je komt hier al snel achter tijdens het volgen van de zanglessen en door te experimenteren met de verschillende varianten. Uit ervaring blijkt dat de meeste zangleerlingen beginnen met privé zangles.

Vanaf welke leeftijd kun je privé zangles volgen?

Marc van Creij – Muziektheater biedt privé zangles aan vanaf 7 jaar. Natuurlijk beginnen we op deze leeftijd vooral spelenderwijs; we doen simpele zangoefeningen en zingen liedjes die passen bij de leeftijd van de leerling. Voor de iets oudere leerling (leerlingen vanaf 12 jaar) gaan we al wat dieper in op de zangtechnieken en leggen we de basis. Ook zal er tijdens deze lessen dieper worden ingegaan op de muziektheorie en training van het gehoor. Voor de jongvolwassen en volwassenen bepalen we leerdoelen en gaan we daarnaast ook steeds meer aan de slag met de vraag: hoe breng je een bepaald nummer? Natuurlijk blijven we tijdens de privé zangles werken aan de zangtechniek en het inzetten van een ‘gezonde’ zangstem.

Wat zijn de voordelen van een privé zangles?

Het grootste voordeel van een privé zangles is dat je oefeningen krijgt die aansluiten op jouw niveau. Je kunt vrijuit zingen, want er zijn geen andere zangleerlingen die meeluisteren. Er is voldoende tijd om dat ene lied helemaal uit te zoeken. Kortom; doe dingen waar je hart van gaat zingen, dan komt de rest vanzelf.

Heb je altijd al een privé zangles willen volgen van een enthousiaste en ervaren zangdocent? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het is mijn doel om jou met veel plezier je zangtalent te laten ontdekken. Neem contact met mij op via 06-10744513 of info@marcvancreijmuziektheater.nl en ik plan graag een afspraak met je in. Ervaring is bij mij niet vereist!