Zingen!

Vind jij dit ook zo leuk?

Zingen! Iedereen kan het, maar niet iedereen durft het. Er komt meer bij kijken dan alleen maar je mond open doen en klank maken, want zingen is een combinatie van muzikaliteit, talent, techniek, lef, maar vooral vertrouwen.

marc-van-creij-muziektheater-510-of-15-zanglessen-624686-regular

Heb jij altijd al kennis willen maken met zingen? Marc van Creij – Muziektheater biedt zang workshops & cursussen aan in Den Bosch, van de beginnende tot gevorderde zanger. Ervaring is niet vereist, lessen zijn zowel individueel als in groepsverband mogelijk. De zanglessen worden verzorgd in de zangstudio van Marc van Creij – Muziektheater in Den Bosch.

Wat kun je verwachten

Een 60 minuten durende zangles verzorgd op een gepassioneerde en dynamische wijze, door middel van technische oefeningen en repertoire behandeling. Tijdens de lessen zal de persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je zult hoofdzakelijk begeleid worden op keyboard, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van een orkestband. De verdeling van de verschillende onderdelen is afwisselend en afhankelijk van jouw wensen. Uiteraard starten we de les met een kop thee en bespreken we jouw wensen.

Om bij te dragen aan je persoonlijke ontwikkeling wordt er in het eerste deel van elke zangles een selectie gemaakt uit verschillende technische oefeningen (denk hierbij aan ademen, toonplaatsing en ideale houding). Tijdens het tweede deel wordt repertoire behandelt. Hierbij werk je zowel aan zang technische aspecten, als aan de interpretatie van het repertoire.